DATA WING

17.08.2017

freeware

DATA WING je závodní arkáda, v níž hráč ovládá šipku, která má za úkol plnit příkazy umělé inteligence jménem Matka. Ty spočívají v přenosu dat uvnitř operačního systému chytrého telefonu. Telefon, vlastněný náctiletou Olivií, je však napaden virem a Matčino chování se náhle změní. Chce docílit toho, aby došlo k obnovení továrního nastavení, což by znamenalo smazání všech dat, včetně těch již přenesených.

Naštěstí je tu Rogue, internetový program, který umožní doručit vzkaz přímo Olivii a tak celou situaci zachránit. Hra obsahuje více jak čtyřicítku úrovní, v nichž je třeba efektivně využívat odrazů od okrajů tratí, vyhýbat se statickým i pohyblivým překážkám a tím docílit co nejlepších časů. Ty se zapisují do žebříčků, kde lze porovnat své výsledky s dalšími hráči.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

• Android 65
Hru data Wing kompletně ovládá umělá inteligence. Musím říct, že místy byla vtipná, ale většinu času mi jen poroučela. Byla jsem něco jako datový soubor, který používala umělá inteligence pro své plány. Ve hře jsem měla za úkol dostat se přes trať do cíle. Většinou to bylo na čas, nebo jsem musela porazit jiná data a někdy šlo jen o to, dostat se jakkoliv do cíle bez omezeni času.

Některá kola mi dala dost zabrat a trochu jsem se i vztekala, ale stačilo to projet tak 20x a přišla jsem na systém. Příběh mě bavil, ovládání se mi ze začátku zdálo dost na prd, ale jakmile jsme si zvykla, tak už to bylo intuitivní. Je to taková jednohubka na večer, ale stojí za to. Tím spíše když je zdarma na mobil.

Pro: nápad, vtipy

Proti: obtížnost některých kol