V rámci jednoho hraní jsem si prošel všechny 4 možné konce. Nejzáludnější byl konec spočívající v porážce vládce Great Abyssu. Tam jsem až v samém finále hry pochopil, jak důležité je umět z boje utéci a tato možnost mi mohla během hry mnohokrát pomoci.

Nehrávám na achievementy, ty mě v podstatě moc nezajímají, dost her hrávám v offline módu a stejně se tak nezaznamenají, pokud bych jich dosáhl. Ale tady jsem je trochu pojal jako ukazatel kompletace hry, jelikož to, nakolik jste hru splnili, je v této hře stavěné na roguelike mechanikách dlouho záhadou. Z 16 achievementů jsem splnil 12, zkompletoval jsem všechny čtyři možné závěry hry. Jediné, které mi chybí, jsou najmutí spojenců tří ze sedmi frakcí, což je v rámci jednoho "runu" logické, mnohé frakce se vzájemně nesnášejí a když jste spojencem jedné, jiné proti vám bojují. A jeden achievement je projetí hry bez savů s permadeath modem, což jsem samozřejmě nesplnil a hrál jsem to jako klasický dungeon se save/load, neboť mechaniku permadeath nesnáším:-)

S tím, jaké hodnocení hře dát definitivně, zatím docela vnitřně bojuji. Je to v podstatě umělecké dílo, ale ten rogue like styl, který je tady primární, z ní dělá takovou spíše hříčku s geniálním lore a zajímavými mechanikami, než regulerní epický RPG dungeon s puzzly, questy a nějakým příběhovým dějem provázaným s rozhovory. Asi by bylo nefér této hře dát stejné hodnocení jako epičtějším hrám v žánru (i když už jsem to stejně možná v pár případech udělal, tak uvidím).