Crayon Physics Deluxe Crayon Physics Deluxe Crayon Physics Deluxe Crayon Physics Deluxe Crayon Physics Deluxe Crayon Physics Deluxe
30.11.2012
01.01.2009
01.01.2009
dětská > logická pro děti *
logická > nezařazeno
logická > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne

Crayon Physics Deluxe je komerční pokračování hry Crayon Physics od týmu Kloonigames tvořeného jediným člověkem - finským vývojářem Petri Purhou. Přináší mnohá vylepšení, ale cíl je stále stejný - posbírat všechny hvězdičky v úrovni pomocí červeného míčku.

Hlavní změnou je naprostá volnost v tom, co můžete kreslit. Zatímco ve freeware předchůdci jste byli omezeni na několik málo tvarů, zde si můžete kreslit, co chcete. Puzzly jsou díky tomu rozmanitější - například můžete nakreslit kladivo a míček s ním odpálit. Kromě tohoto přináší CPD i jiné prvky jako rakety nebo provazy.

Původní CP byla relativně krátká hra. Zde na nás čeká 70 úrovní a navíc máme dostupný level editor, ve kterém si můžete udělat úroveň podle vašeho gusta.