Core Order

Core Order je vesmírný simulátor od slovenského vývojářského studia Sernato Games, kde se se svou vesmírnou lodí pohybujete po Mléčné dráze. V galaxii se veškerá moc rozdělila mezi několik frakcí, takzvaných Řádů. Každý Řád má svou vlastní filosofii a cílí na něco jiného a jejich postoj vůči vám stanovují vaše činy.

Budete putovat po celé galaxii, abyste našli těch pár civilizací, které se v ní nacházejí, a plnili úkoly, které dostanete. Tahle frakce po vás žádá vzácné suroviny, další chce zase najít a přivézt hledaného zločince a tihle chtějí pomoci při útoku na své nepřátele. Narazíte i na vesmírné piráty, s nimiž můžete být zadobře, nebo s nimi naopak bojovat. Můžete nakupovat a prodávat suroviny na tržištích, vylepšovat svou loď nebo nakupovat nové a vytvořit si vlastní flotilu.

Stanete se známým průzkumníkem, zdatným obchodníkem, obávaným pirátem, nájemným lovcem nebo budete vynikat v těžbě? Volba je jen na vás.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.