Combat Arms je multiplayerová FPS hra nie nepodobná sériam ako Battlefield alebo Call of Duty.
Hra zatiaľ obsahuje 9 herných režimov: tradičnú "Elimináciu", kde proti sebe bojujú 2 vojenské strany, populárny "Search & Destroy", "One Man Army", čo je vlastne klasický Deathmatch, "Capture the Flag", "Elimination Pro", "Last Man Standing", "Bombing Run" a "Spy Hunt". Okrem toho hra obsahuje aj akési co-op variácie ako sú "Fireteam mode" alebo "Quarantine mode" (inak povedaný Zombie mode).
Postupom hrou sa hráčom zvyšujú hodnosti a svojho avatara si môže rôzne modifikovať (nové prilby, vesty...). Na výber máte okolo 30 zbraní, ktoré sú rovnako modifikovateľné (tlmiče, zameriavače, väčšie zásobníky).Výbavu si hráč kupuje za kredity, ktoré získa za úspechy v boji. Zvláštnosťou hry je, že výbava hráčom po určitom čase expiruje. Existuje aj možnosť kúpiť si "permanentnú výbavu", za tú však už je nutné zaplatiť reálnymi peniazmi.
Pre hranie je nutné stiahnuť a nainštalovať klienta priamo z oficiálnych stránok a taktiež si vytvoriť účet. Hra sa od uvedenia teší pomerne veľkej popularite, je pravidelne aktualizovaná a keďže je zadarmo, vyskúšaním nič nestratíte.
@Sasakr (02.06.2015 22:49): Tak som to asi pozeral v blbej kvalite. :D
Pro: Prostředí, arzenál zbraní a vybavení, jednoduchost, není třeba nad tím nijak přemýšlet
Proti: pronajímání zbraní a další problémy kolem nich