Chip 'N Dale Rescue Rangers 2 Chip 'N Dale Rescue Rangers 2 Chip 'N Dale Rescue Rangers 2 Chip 'N Dale Rescue Rangers 2

Disney's Chip 'N Dale Rescue Rangers 2

Capcom Co.
PS5
kompatibilní
PS5XboxX/S
kompatibilní
akce > plošinovka *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Příběh začíná po událostech z prvního dílu, kdy Rychlá Rota dostala svého úhlavního nepřítele Tlusťocha do vězení. Tomu se ovšem podaří za pomoci jeho kumpánů uniknout. Zanedlouho poté je ohlášena údajná bomba v místní restauraci a naši hrdinové se jako obvykle ujmou řešení problému. Hlášení je ale falešné a slouží pouze jako odlákání pozornosti od krádeže Faraonovy Urny. Za touto krádeží stojí samozřejmě opět Tlusťoch.

Hráč s ujme role Chipa nebo Dalea. Změny jsou ve druhém díle minimální a týkají se spíše grafické stránky hry a vylepšených boss fightů. Zbytek členů Rychlé Roty opět během hry hráči různými způsoby pomáhá. Co-op multiplayer na jedné konzoli je taktéž přítomen.