Call of Duty: Warzone Call of Duty: Warzone Call of Duty: Warzone Call of Duty: Warzone
PS5
kompatibilní
PS5XboxX/S
kompatibilní
akce > 1st person akce

free to play free to play free to play free to play
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Po úspechu Battle Royale režimu v Call of Duty: Black Ops 4 (Blackout) sme sa dočkali jeho obdoby aj v novom dieli Modern Warfare. Tentokrát však v podobe samostatného free-to-play spin-offu.

Proti sebe sa postaví až 150 hráčov (sami, dvojice alebo trojice) na zatiaľ najväčšej mape v histórii Call of Duty - Verdansk. Tá pozostáva nielen z nových originálnych lokalít, ale aj častí multiplayerových máp z predchádzajúcich dielov (Overgrown, Broadcast... ).

Hra ponúka 2 herné módy - Warzone, teda klasický Battle Royale ako ho poznáte z konkurenčných hier a Plunder.
V režime Plunder musia hráči nahromadiť čo najviac peňazí. Tie získavajú za zabíjanie nepriateľov a pomoc spoluhráčom, pričom časový limit je 30 minút. Na rozdiel od klasického módu, po zabití stačí počkať 15 sekúnd a môžte sa vrátiť späť do vojnovej vravy.
Warzone je podobný už spomínanému Blackoutu. Odlišuje sa však systémom "smrti". Ak hráč zomrie prvýkrát v zápase, bude prenesený do Gulagu, v ktorom sa stretne s iným náhodným zabitým hráčom. Víťaz získa ultimátnu odmenu – možnosť vrátiť sa do hry.