Blair Witch Volume 3: The Elly Kedward Tale Blair Witch Volume 3: The Elly Kedward Tale Blair Witch Volume 3: The Elly Kedward Tale Blair Witch Volume 3: The Elly Kedward Tale
akce > 3rd person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

Poslední díl herní Blair Witch trilogie vychází opět poměrně rychle po dílu druhém, tentokrát za ním stojí kolektiv z Ritual Entertainment.

The Elly Kedward Tale nás opět zavádí do městečka Burkittsville, tentokrát ovšem časově před všechny předchozí díly a to sice do roku 1785. Hlavní postavou je tentokrát bývalý kněz, nyní lovec čarodějnic, Jonathan Prye, který byl do Burkittsville zavolán, aby vyšetřil zmizení Elly Kedward. Ta byla již dříve obviněna z čarodějnictví poté, co bylo zjištěno, že ve svém domě zabila několik místních dětí a prováděla s jejich krví pohanské rituály.

Místní občané jí přivázali na trakař, vyvezli jí hluboko do blízkého lesa a tam jí nechali napospas mrazu a lesní zvěři. Elly Kedward však z tohoto trakaře záhadně zmizela a je na Jonathanovi, aby celou věc vyšetřil a zmíněnou pokud možno našel a zabil.

Místní občané ji přivázali na trakař, vyvezli ji hluboko do blízkého lesa a tam ji nechali napospas mrazu a lesní zvěři. Elly Kedward však z tohoto trakaře záhadně zmizela a je na Jonathanovi, aby celou věc vyšetřil a zmíněnou pokud možno našel a zabil.