Battlefield 6 – Emoce, slzy a herní erekce
Zdravím všechny. Nechci psát klasickou recenzi, spíš se podělit o čisté emoce. Patřím k těm, co si hru předobjednali, ale vynechali betu, takže jsem si poctivě počkal na release. Po zkušenostech z BF 2042 jsem se do toho opatrně začal dostávat a hra mě hned "chytla za moje kulky". Jenže přišel náraz – optimalizace. Hraju hlavně Breakthrough, ale hra mi dala jasně najevo, že takhle ne. Každou druhou hru mi dropovaly FPS tak moc, až mi skoro vyhrkla slza. S těžkým srdcem jsem to odinstaloval. Pak ale přišlo pár patchů, nVidia poladila drivery a já tomu dal druhou šanci. A to byla "chyba". Od té doby nehraju nic jiného. Pokaždé, když to zapnu, cítím tu herní erekci, kterou jsem nezažil roky. V hloubi duše se zase cítím jako 13letej kluk, co poprvé zapnul BF3 nebo starý CoDka. Možná BF6 nesesadí legendární trojku z trůnu, ale vrací mi pocity, které jsem u her míval jako dítě. A to je pro mě nejvíc. Šťastný nový rok všem!
lennelinky1
DEU
Michal_Izz
borac555
Pro: atmosféra, ozvučení, návrat herních tříd a jejich vybalancování, destrukce, vozidla, rozmanitost map, více obsahu v plné verzi a časem během sezón
Proti: drobné technické problémy v podobě pádů FPS, záseků v menu, nevyváženost zbraní, bugy fyziky vozidel, málo velkých map