Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive Assassin's Creed: Revelations - The Lost Archive

PS5
PS5XboxX/S
Switch
17.02.2022
PS5XboxX/S
logická > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne

V tomto stahovatelném přídavku pro Assassin's Creed: Revelations se ujmete role subjektu 16 alias Claye Kaczmarka, se kterým budete prozkoumávat virtuální prostředí Animu. Při prohlídce odhalíte různá fakta z jeho minulosti, například jak se přidal k řádu asasinů, za jakým účelem byl poslán do společnosti Abstergo, k čemu ho Abstergo potřebovalo, co měl společného s Lucy Stillmanovou a jak se ocitl ve stavu, ve kterém ho Desmond Miles našel v základní hře.

Hratelnost je zpracována totožným způsobem jako minihra Desmond's Journey z Revelations. Pryč je akce, The Lost Archive je soustředěno výhradně na řešení logických problémů za pomoci konstruktů, které je subjekt 16 schopný vytvářet a na probíhání plošinovkových segmentů z pohledu první osoby. Novinkami oproti Desmond's Journey jsou nový typ překážky (žluté lasery) a nový druh konstruktu (odrazová plošinka).

Kromě toho ale Lost Archive ve hře odemyká 10 nových achievementů a další singleplayerové, či multiplayerové bonusy, včetně nových brnění pro Ezia a tajné hrobky Vlad the Impaler's Prison, kterou je možné najít v Konstantinopoli.

V tomto stahovatelném přídavku pro Assassin's Creed: Revelations se ujmete role subjektu 16 alias Claye Kaczmarka, se kterým budete prozkoumávat virtuální prostředí Animu. Při prohlídce odhalíte různá fakta z jeho minulosti, například, jak se přidal k řádu asasínů, za jakým účelem byl poslán do společnosti Abstergo, k čemu ho Abstergo potřebovalo, co měl společného s Lucy Stillmanovou a jak se ocitl ve stavu, ve kterém ho Desmond Miles našel v základní hře.