První DLC k třetímu Assassin's Creed je maličký balík 3 misí, který nabízí krátkou vedlejší příběhovou linku mimo hlavní příběh. Za jejich plnění je pak možné získat několik nových zbraní a oblečků použitelných i v hlavní hře.
Mise jsou celkem dvojího typu. Nejprve dojde na dvě námořní bitvy, za které jsem rád, protože jsem si je v základní hře celkem oblíbil. K misím jsem se dostal až po slušném vyupgradování lodě Aquila, takže jejich dokončení mi nedělalo žádné problémy. Poslední mise pak spočívá v hledání Mayského chrámu, ve kterém by se měl nacházet poklad kapitána Kida. Tedy mise plná parkouru, kde je až na jednu kratičkou pasáž celkem jasně vidět, kudy bych měl jít dál. Takže nic náročného.
Celkově však z rozšíření moc nadšený nejsem. Žádná ze 3 misí neobsahuje nic mimořádného nebo zapamatováníhodného. Jsem rád, že je toto DLC dnes již pevnou součástí Remastered edice základní hry, protože platit víc jak jedno euro za několik nevýrazných misí, které sfouknu během necelé hodiny bych opravdu nechtěl.
Pro: Nové vydařené mise
Proti: Staré časy velkých datadisků pomalu mizí v dáli