Kombinace Magnetic: Cage Closed, Doom Eternal a Cemetery Warrior 4. Střílení nepřátel je frenetické, byť jich není zase tolik, ale není se kde krýt. A do toho náboje ubývají. Sbírání lékárniček je možné, ale tak, že jsem po boji vyčerpán. Hra má i jednoduchý režim, který nabídne po řadě game overů, zatím nevyužito. To ale zamezí plnění achievementů. A vrásky mi dělá i to přemýšlení nad postupem dál. To se neustále mění, stává časem obtížnější. A využívání zavěšení na háku není rozhodně nijak časté. Ukládání automatické, ačkoliv by se tu spíše hodil Quick save.
Dohráno. Na konci je mega boss, který má velkou výdrž. Trvalo mi to několik minut. On se klasicky ochránil silovým polem a na mě dotíraly řadové potvory. Bylo nutné neustále sbírat lékárničky a střelivo, dále pobíhat celou oblastí, skákat různě. A vždy ve vhodnou chvíli do bosse šít, co šlo. I když dvojice zbraní sotva zvládá to tempo hry. A v případě malé plynulosti je to o to horší, potvory totiž neubývají. A to pak může být potíž při kolizi objektů a špatném pohybu, úprku pryč. A tak jsem tam opravdu zběsile dělal, co jsem dovedl.