Hráč se ve hře ujme mladého studenta jménem Alabama Smith, který studuje archeologii v Americe na prestižní univerzitě Yale a jakožto premiant třídy je vybrán svým děkanem a poslán do Evropy, konkrétně do Neapole, kde dostane od profesora Fairchilda za úkol najít legendární Amulet věků, který podle pověstí umožňuje cestovat časem.
Alabamovi bude pomáhat dcera profesora Fairchilda, ale i tak to hráč nebude mít jednoduché. Bude muset hledat předměty na obrazovce, řešit různé hádanky, puzzle, šifry, apod. V případě zaseknutí lze využít jednou za určitý čas nápovědu, která hráči ukáže kudy dál. Hra obsahuje 17 úrovní a 25 miniher.
Celá hra je v češtině (bez dabingu) a je vhodná i pro menší děti (neobsahuje násilí). Lze si vybrat ze dvou obtížností, pro začátečníky a pokročilé.
U nás hra vyšla v češtině (bez dabingu) a je vhodná i pro menší děti (neobsahuje násilí). Lze si vybrat ze dvou obtížností, pro začátečníky a pokročilé.
Alabamovi bude pomáhat dcera profesora Fairchilda, ale i tak to hráč nebude mít jednoduché. Bude muset hledat předměty na obrazovce, řešit různé hádanky, puzzle, šifry apod. V případě zaseknutí lze využít jednou za určitý čas nápovědu, která hráči ukáže kudy dál. Hra obsahuje 17 úrovní a 25 miniher.