Africa Trail

1995
0 hodnocení Platformy

Africa Trail spadá do kategorie vzdělávacích her pro děti. Je odbočkou ze série Oregon Trail, ze které si bere řadu aspektů, které jsou v této hře upraveny.

Ve hře bude vaším úkolem dostat se za devadesát dní ze severu Afriky na jih do Jihoafrického města Cape Town, u nás známého pod názvem Kapské město. Hru můžete začít ve třech městech, kdy budete moci začínat v Tunisku, ve městě Bizerte, v Nigérii ve městě Lagos či v Keni ve městě Nairobi. Vy se budete pohybovat na kole společně s dalšími dvěma členy expedice, kdy musíte vybrat tři členy vašeho týmu, kteří mají odlišné vlastnosti, které vám mohou pomoci v různých situacích. Dále vybíráte typ kola a jeho nastavení a také vybavení, které s sebou povezete, jako je jídlo a náhradní díly.

Hra je rozdělena do částí, kdy volíte cíl cesty, který se odlišuje svou náročností a délkou, a také zda si zajedete trochu mimo hlavní trasu, abyste se podívali například do rezervace či k jezeru nebo budete pokračovat přímou cestou k cíli. V daných lokalitách budete moci komunikovat s místními lidmi, kteří vám poví nějaké informace o daném místě a případně vám dají nějaké tipy. Ve městě můžete také nakupovat, přičemž od začátku máte omezený počet peněz v podobě 10 000 dolarů.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.