Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

20,000 Leagues Under the Sea

--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ne

Francouzský profesor mořské biologie Pierre Aronnax se účastní zaoceánské expedice na lodi Abraham Lincoln, která vyplouvá v roce 1867 na širé moře, aby pátrala po mořském netvorovi, o němž mezi námořníky kolují děsuplné historky. Loď se plaví několik týdnů až k Ostrovu královny Charlotty a zde se několik členů výpravy, včetně profesora, přesune na palubu technicky dokonalé ponorky Nautilus, kterou pilotuje slavný kapitán Nemo. Podaří se výpravě hluboko pod mořskou hladinou vypátrat tajemného tvora?

Point-and-click adventura 20,000 Leagues Under the Sea, byla inspirována slavným románem Julese Vernea, se odehrává převážně na palubě ponorky, kde hráč manipuluje s předměty a hovoří s ostatními účastníky výpravy. Za pomoci mapy hráč určuje trasu Nautila a může jeho palubu opustit, aby prozkoumal okolí nebo mořské dno a dočká se i souboje se žralokem.

Hra probíhá v reálném čase, hráč musí být ve správný okamžik na správném místě. Nesprávným rozhodnutím profesor může kapitána Nema rozzlobit, a ten jej za trest uzamkne na určitou dobu v jeho pokoji a tím hráč přichází o drahocenný čas. Hra nenabízí možnost uložení rozehrané pozice.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.