Hrad Egreth, ve kterém kdysi vládl slavný Duncanthrax, zakladatel rodu Flatheadů a také Velké podzemní říše, kterou známe z trilogie Zork, dávno zpustl a o jeho významu se lidé dovídají už jen z pověstí. Přesto jeho zdi skrývají velké zlo. Kouzelník Radnor v něm totiž našel své útočiště a kuje zde své nekalé pikle, aby získal mocný amulet. Ten je v držení jednoho z členů karavany blížící se k hradu. Kdo je jeho majitelem? Jaké osudy svedly členy dohromady a jak se vypořádají se všemi nástrahami? Odpovědi na tyto otázky nalezneme v nevšedním interaktivním komiksu.
Formou větveného příběhu nám jeho autorka Elisabeth Langosy umožní nahlížet dané události úhlem pohledu každého z našich hrdinů. Komiks je možné pauzovat, přetáčet dopředu i zpět nebo umístit na vybrané místo záložku. Ve vybraných místech je pak možné přepínat mezi charaktery. Hra obsahuje text, grafiku a jednoduchý zvukový doprovod.