Soutěžní hra Kdo chce bít milionáře? je parodií na po celém světě velmi populární televizní soutěž Who Wants to Be a Millionaire? Jelikož se jedná o parodii, nejde tu o získaní co nejvyšší finanční výhry, ale zmlácení vašeho protivníka.
Těch je na výběr pět, což znamená, že hrát můžete v multiplayeru až ve čtyřech u jednoho počítače. Funguje to tak, že moderátor přečte otázku a ten, kdo se o ní nejdříve přihlásí, ji bude zodpovídat. Ještě než se tak stane, vybere si daný hráč někoho z ostatních hráčů, komu, když bude otázka zodpovězena správně, dá doslova na držku a ubere mu šanci na výhru. Otázku však můžete zodpovědět špatně a v takovém případě to budete právě vy, kdo bude potit krev.
Odpovědi si můžete usnadnit i jednou ze tří možných nápověd jako jsou 50 na 50, věštící koule a předání otázky soupeři, který na ni musí odpovědět. Tato nápověda je v singleplayeru nahrazena výměnou otázky.
Mlácení protihráče je provedeno jednoduše kurzovými klávesami pro směry útoků. Ty můžete i podpořit klávesou SHIFT pro další údery, které však nejsou nikterak výhodnější než normální a jde spíše o to, aby boj nebyl až tak monotónní.
Ke zpestření mlátící pasáže můžete získat jeden z cca desítky speciálních předmětů jako je například klávesnice, flaška, krabice doutníků a jiné, které urychlí a zesílí vaše údery soupeři.