Při hraní Tides of the Foscari jsem si uvedomil, že jsem hratelnosti Vampire Survivors přeci jen už přežraný. Přídavek jsem si tak až tolik neužil, i když objektivně je vlastně asi lepší, než první (placený) v podobě Legacy of the Moonspell.
Mapy jsou nové "dokonce" dvě a nové zbraně mi přišly povedenější, zejména Eskizzibur s ničivým grafickým efektem na obrazovce. Tentokrát je pro odemčení další fáze DLC na mapě potřeba provést pár konkrétních akcí a nejde tak o (úplně) bezcílné pobíhání mezi tisícovkami nepřátel. Jediný problém pro mne tak spočíval pouze v únavě materiálu. Byť je základní hratelnost hry geniálně jednoduchá, časem se to přežere... A přesně to se mi stalo v Tides of the Foscali.
Hodnocení na DH v době dohrání: bez hodnocení; 1. hodnotící; digitální verze PSN
Pro: Další poměrně smysluplný obsah za pár korun; jako oddechovka stále funguje; fajn nové zbraně
Proti: Veterán přídavkem projde jako nůž máslem; hratelnost je naprosto stejná a po desítkách hodin v základní hře je cítit únava materiálu