@RXQ79rudax (10.04.2026 23:49): Jo Deadly Premonition je atmosférou super, jenom jsem měl hodně problémů s hratelností a bugy.

@Kejtee (11.04.2026 20:30): Jo kolegové zase neviděli ani původní Království, přitom to dávali na čt opakovaně. Mně by zajímalo, jestli se takhle bude vracet po Stranger Things apod. Ale obecně jsem trochu archeolog a i jiné žánry mám radši starší a dokoukal jsem je systematicky až po letech (Na zdraví, Frasier, ST,...).
@Red (10.04.2026 23:03): ja som minuleho roku prvykrat videla Twin peaks a aj to nove pokracovanie a som uplne prekvapena, ze som sa k tomu nedostala v case ,,vzniku". Ma to vtedy uplne obislo.
Škoda, měl bych chuť. Je zajímavé, jak tyhle seriály pořád lidi zajímají a třeba po dvaceti letech vnikají pokračování. Teď koukám na novou řadu Království (Riget), ale viděl jsem i pokračování Twin Peaks a X-Files. Všechno se mi líbilo, teď jenom jestli za to může nostalgie nebo nadčasový koncept.