Treasure Hunter G

Wii
25.12.2007
Treasure Hunter G
RPG > nezařazeno *

Red a Blue jsou sourozenci, jejichž otec je opustil, když se ztratil na dobrodružné výpravě. Touha naší dvojce najít otce a zjistit, co se stalo, je tak silná, že se vydají po jeho stopách. Sotva ale započnou svou výpravu, potkají se s neznámou dívkou a podivnou opicí, jichž napadnou děsivá monstra. A právě monstra se zdají být jak předzvěstí mnohem většího nebezpečí a temnoty pro veškeré lidstvo, tak i klíčem k nalezení jejich otce.

Treasure Hunter G je zcela typické japonské RPG, kde hrají prim tahové souboje využívající akční body. Souboje se odehrávají na čtvercové síti a hráč má k dispozici další postavy závisle na situaci. Na rozdíl od většiny podobných her ale nejsou střety s nepřítelem náhodné a každý z nich je viditelný přímo na obrazovce, tudíž je na hráči, zda do souboje vstoupí. Mimo souboje lze zkoumat jednotlivé dungeony, města a další lokace, kde čeká spousta interakce, rozhovorů a užitečných předmětů.

Přes chybějící západní vydání je k dispozici anglická lokalizace v neoficiální formě.