Yellow Turban Rebellion je první rozšíření ke hře Total War: Three Kingdoms.
Rozšíření nás vezme do doby rebelie Žlutých turbanů proti dynastii Chan a rovněž přináší novou frakci, kterými jsou právě Žluté turbany, se kterými se budeme snažit porazit tuto prohnilou dynastii. Rozšíření rovněž přidává nové tři hratelné vojevůdce: Che I, Kung Tu a Chuang Šao. Do hry zavítají i tři nové třídy hrdinů: léčitel, učenec a veterán.
Hlavní novinkou rozšíření je však možnost všestranného složení jednotek z lidí pocházejících z různých koutů společnosti. Můžete stvořit domobranu tvořenou spodinou, která bojuje po boku nespokojených vojáků, náboženských fanatiků a bývalých úředníků, se kterými mají společný cíl, svrhnout dynastii Chan.