@jones1240 (28.03.2025 18:13): Uvidíme, dokázal bych si druhý díl představit v duchu The Sims nebo více sandboxovější. Jestli se Miička neobjeví na Switch 2, možná je Nintendo přidá v nějakém updatu spolu s touto hrou.
@Fritol (28.03.2025 18:16): To jo, ale minimálně Tomodachi Life je poměrně stereotypní a nefunguje to moc, když nemáš k těm Míčkům vztah, myšleno přiřazený je k lidem co znáš osobně. Ty hry na tom prakticky staví.
@Toman (28.03.2025 18:08): Já to osobně nechápu. Přijdem i že s tím jak Switch úplně odsunul Míčka na vedlejší kolej, tak ta hra nemůže fungovat. Přeci jen Tomodachi fungoval když člověk byl v přímém kontaktu s ostatními 3DS fans a sdíleli svá mííčka atd.

Třeba Switch 2 to zase více rozjede.
Zrovna když jsem poslal návrh na přidání této hry do databáze, zmínil jsem trpělivost hráčů čekajících na pokračování, a heleme se, Nintendo o 18 hodin později oznámilo Tomodachi Life 2 :DD