The Spiderwick Chronicles The Spiderwick Chronicles The Spiderwick Chronicles

PCPS2X360Wii
The Spiderwick Chronicles The Spiderwick Chronicles The Spiderwick Chronicles
akce > 3rd person akce *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Za účelem podpořit film Kronika rodu Spiderwicků, vznikla i jeho herní předloha.

Ta sleduje fantasy svět očima jednoho ze tří hrdinů - dvojčat Jareda a Simona a jejich starší sestry Mallory Grace. Podstatou celé hry je prozkoumávání fantaskního světa, který žije v souladu s tím naším, jen není normálně vidět. Vaším úkolem bude zachránit sídlo Spiderwicků a tajemnou knihu, kterou se snaží získat zlý skřet a vládce skryté říše. Do rukou se vám tak dostane prakticky vše, co jde použít jako zbraň (basebalová pálka apod.). Dojde i na souboje se skřety, gobliny a troly.

Ta sleduje fantasy svět očima jednoho ze tří hrdinů - dvojčat Jareda a Simona a jejich starší sestry Mallory Grace. Podstatou celé hry je prozkoumávání fantaskního světa, který žije v souladu s tím naším, jen není normálně vidět. Vaším úkolem bude zachránit sídlo Spiderwicků a tajemnou knihu, kterou se snaží získat zlý skřet a vládce skryté říše. Do rukou se vám tak dostane prakticky vše, co jde použít jako zbraň (basebalová pálka apod.). Dojde i na souboje se skřety, gobliny a trolly.