4. 3. první DLCéčko!
@Flowerpot (19.11.2024 14:14): I see! Jakože jedinej způsob, jak „dokázat“, že strejc je otce, je přes tu kometu. Takhle mi to už smysl dává. Dík!
@BUMTARATA (19.11.2024 12:37): Ja to chápem čisto ako definitívny identifikátor. Na jednej fotke máš dátum narodenia (1900) a úmrtia, na druhej máš dátum, kedy bola kométa (1950), a na tretej máš, že keď bola kométa, tak mal 50 rokov (takže to sedí, že je to ten istý človek), neviem, či ide o niečo komplexnejšieho.
@Flowerpot (18.11.2024 20:48): Jo, toho jsem si všimnul, ale smysl mi to stejně úplně nedává.
@BUMTARATA (18.11.2024 19:35): Je tam tuším tá kométa, ktorá je aj na inej fotke, ktorá ti to má pomôcť dátovať, myslím?
Excelentní.
Mrtě promyšlený hádanky, výtečnej worldbuilding, náramně odvyprávěný.
Jedinej opravdovej zásek, kdy jsem se musel uchýlit k metodě pokus-omyl, byla Alexova motivace na konci třetí kapitoly, a vlastně to furt nechápu. Myslel jsem si, že motiv měla bejt rodina, ale fotce s mentorem pořád tak nějak neorzumím.
Mrtě promyšlený hádanky, výtečnej worldbuilding, náramně odvyprávěný.
@Flowerpot (13.11.2024 13:21): Já dneska dohraju Veilguard a taky se do toho pustím.
@Tarhiel (11.11.2024 16:57), @BUMTARATA (11.11.2024 14:40): Dík moc, včera som bol na pive, ale dnes to totálne dám. :)
@Flowerpot (17.10.2024 14:58): Všetko najlepšie! :)
Úúú, v průběhu příštího roku chtěj vydávat čtyři DLCéčka, resp. Investigations, jak tomu říkaj, a každý by mělo zahrnovat až pět případů. To z The Rise dělá dvakrát větší hru, než byl The Case (20+20 vs 12+6). Plus slibujou slevu pro vlastníky první hry. Hyped!
@Flowerpot (17.10.2024 14:58): Všechno nejlepší, no. :))
@Flowerpot (17.10.2024 14:58): Všechno nejlepší, no. :))
Presne na moje narodeniny, paráda.