Feeble je mimozemšťan žijící bez odporu proti stávajícímu vedení ve světě kontrolovaném obřím centrálním mozkem OmniBrain. Feeble zaviní srážku se sondou, která spadne na podnik v němž pracoval. Za to je poslán do vězení, kde se setká s revolucionářkou Dolores a s ní se vydá zničit centrální mozek. Ku pomoci jim bude psychopatický robot Sam. Tato humorně laděná adventura nás provede mimozemským světem, kde se hrdinové při plnění úkolů mimo jiné setkají s vládními agenty, šťastnými robůtky co vás zastřelí pokud se neusmíváte, domorodci co chtějí zajatce odevzdat bohu i zlým bratrem Feebla.
The Feeble Files je tradiční adventurou od uznávaného tvůrce, Simona Woodroffea, který stál za sérií Simon the Sorcerer a dvojící dílů Elvira. Humorně laděný titul nabízí nezvykle velký rozsah (více jak 80 lokací), plné nadabování a pokročilé technické zpracování.
Feeble je mimozemšťan žijící bez odporu proti stávajícímu vedení ve světě kontrolovaném obřím centrálním mozkem OmniBrain. Feeble zaviní srážku se sondou, která spadne na podnik v němž pracoval. Za to je poslán do vězení, kde se setká s revolucionářkou Dolores a s ní se vydá zničit centrální mozek. Ku pomoci jim bude psychopatický robot Sam. Tato adventura nás provede mimozemským světem, kde se hrdinové při plnění úkolů mimo jiné setkají s vládními agenty, šťastnými robůtky co vás zastřelí pokud se neusmíváte, domorodci co chtějí zajatce odevzdat bohu i zlým bratrem Feebla.
Feeble je mimozemšťan žijící bez odporu proti stávajícímu vedení ve světě kontrolovaném obřím centrálním mozkem OmniBrain. Feeble zaviní srážku se sondou, která spadne na podnik, v němž pracoval. Za to je poslán do vězení, kde se setká s revolucionářkou Dolores a s ní se vydá zničit centrální mozek. Ku pomoci jim bude psychopatický robot Sam. Tato adventura nás provede mimozemským světem, kde se hrdinové při plnění úkolů mimo jiné setkají s vládními agenty, šťastnými robůtky, co vás zastřelí, pokud se neusmíváte, domorodci, co chtějí zajatce odevzdat bohu i zlým bratrem Feebla.