@jones1240 (31.08.2024 20:08): Nevie je zač. Odohral som to, aby si ty nemusel. :D
@Vivaldi (komentář): Skvělej koment a Crush House vynechám! Díky :)
@jones1240 (30.08.2024 11:25): Keď to budem mať dokončené, spíšem to. Som zvedavý kam to dospeje.
@Vivaldi (30.08.2024 11:22): Aha! Tak uvidíš, já myslel že ta rotácie je prostě chybou hry a designu.
@jones1240 (30.08.2024 11:19): Áno... je to tak, každá sezóna v podstate pôsobí rovnako... čiže ak to chce človek hrať presne ako mu hovoria pravidlá... tak dokopy bude mať po prvej sezóne pocit, že je jedno, ktoré postavy tam vyberieš, je jedno čo zmeníš... dialógy sa budú rotovať, situácie sa budú opakovať... a súhlasím. Je to aj jeden z mojich problémov s hrou. Ale som práve ešte zvedavý kam dospeje tá mystery linka, pretože z toho čo som sa zatiaľ dozvedel to všetko čo som hore popisoval, ako sa opakuje a neustále točí v kruhu má svoj dôvod. Takže toto chcem ešte odhaliť než sa pustím naplno do recenzie. To je ten kľúč k tomu, či tá hra funguje alebo nie.
Já to chtěl vyzkoušet, ale někde jsem slyšel že prakticky po prvním dni, je to furt to samé. Pořád ty stejné scény co se točí dokola apod. Prý i ta mystery linka tam údajně není tak moc využitá.
Zaujímavý herný projekt, kde sa asi viac ukrýva pod povrchom, než by si človek mohol na prvý pohľad myslieť. Ešte bude chvíľu trvať, než sa dostanem na koniec, no chcel by som už teraz povedať, že na plnohodnotné užitie hry odporúčam prikladať menší význam určitým drobným detailom, ktoré hru v istých aspektoch môžu ťahať dojmy dole. Z toho čo som videl to pôsobí, že všetko má svoj význam. Uvidíme, či to na konci do seba zapadne, lebo pokiaľ áno, tak super.