Th3 Plan Th3 Plan Th3 Plan

PS2
24.03.2006
Th3 Plan Th3 Plan Th3 Plan
akce > stealth akce

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Th3 Plan je taktická akce se stealth prvky, jež našla inspiraci v herních sériích Splinter Cell, Rainbow Six a Space Hulk. Hráč v ní ztvární roli vůdce týmu zlodějů, složeného mimo jiné z experta na výbušniny, experta na výpočetní techniku nebo atraktivní ženy uplatňující svůj šarm na odlákání strážců. Nabízí se zde možnost ovládat v jeden okamžik až tři postavy na jedné obrazovce, jež je rozdělena do tří částí. Mezi jednotlivými členy si hráč může volně přepínat a docílit tak efektivní koordinace činnosti celého týmu. Každá mise, kterých je ve hře obsaženo celkem třináct, lze vyřešit více způsoby, přičemž si budete moci také zvolit mezi tichým plížením nebo přímým ozbrojeným útokem.

Hlavním hrdinou Th3 Plan je Robert Taylor, který kdysi se svým bývalým partnerem Stephenem Fosterem tvořil nejlepší zlodějskou dvojici na světě. Jejich šikovnosti si jednoho dne všimla také mafie, která je najala na krádež dvou obrazů nevyčíslitelné hodnoty výměnou za drahocenný diamant. Překrásný kámen a vidina velkého zisku ovšem zaslepila Fostera natolik, že obětoval svého partnera spolu s ostatními členy lupičského týmu a odměnu si vzal jen pro sebe. Po pěti letech strávených ve vězení však přichází čas Taylorovy pomsty, ve které mu bude nápomocen zcela nový zlodějský tým.

Oficiální stránky hry (http://)