Test Drive: Off Road Test Drive: Off Road Test Drive: Off Road
PS1
28.02.1997
Test Drive: Off Road Test Drive: Off Road Test Drive: Off Road
závodní > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Tyto závody nás ze silnice zavedou do terénu, kde budeme brázdit kopce ve čtyřech typech vozidel (Jeep Wrangler, Chevrolet K-1500, Hummer a Land Rover). Na hráče čeká 12 tratí, které jsou pokryty buď pískem, sněhem či kamením. Při závodech nejsme odkázáni jen na vytyčenou trasu závodu, ale máme možnost si to šněrovat po okolních kopcích. K dispozici jsou jak samostatné závody, tak i kampaň. To vše i v síťové hře.
Série Test Drive se vydala v tomto díle místo silnice do terénu, kde budeme brázdit kopce ve čtyřech typech vozidel (Jeep Wrangler, Chevrolet K-1500, Hummer a Land Rover). Na hráče čeká 12 tratí, které jsou pokryty buď pískem, sněhem či kamením. Při závodech nejsme odkázáni jen na vytyčenou trasu závodu, ale máme možnost si to šněrovat po okolních kopcích a zkrátit si trasu závodu často těžším terénem, nutné je ale projet příslušnými checkpointy, jinak následuje penalizace. Hra disponuje vizuálním poškozením vozidel, bez vlivu na vlastnosti daného auta.

Ve hře jsou 3 režimy - Practice Race: Zde si hráč může vybrat auto a trať dle libosti a odjet třeba jen jeden závod. Mixed League se skládá z 6 turnajů a je možné je absolvovat s libovolným autem a soupeři budou mít ostatní druhy vozidel. Class League jsou pak závody stejných aut, kde místo charakteristik jednotlivých aut rozhodují řidičské schopnosti. Samozřejmostí jsou i závody s živými protivníky, buď na jedné obrazovce, nebo při hře po síti.

Na hru navazuje Test Drive: Off-Road 2, propracovanější a rozsáhlejší pokračování s více auty, tratěmi a možnostmi.
Oficiální stránky hry (http://)