Dohráno a za mě nakonec super. Jeden quest se mi bugnul, ale vyřešil se tak nějak samovolně průběhem hrou. Souboje jsou dost nepřehledné, párkrát to spadlo, nevypadá to moc hezky. Ale hraje se to fajn a po většinu času, až do úplného závěru jsou všechny možnosti, rozhovory, události skvěle udělaný. Prim hrají vedlejšáky a roleplay charakteru a případných dalších postav, hlavní quest to jen drží pohromadě. A i když závěr je vlastně dobře uchopený a s nápadem, je na něm strašně vidět, že by ještě spoustu času potřeboval. Ale postup hrou a hravost celého systému mě bavila.
Dohráno, až to v sobě zpracuju, tak sepíšu nějaký koment. Zatím long story short - čím více se blížíte ke konci, tím více je poznat, že to autoři chtěli za každou cenu stihnout vydat před Vánoci. Takže konec hry je takový nedovařený, včetně questových bugů. Druhá půlka tedy zanechává pachuť early accessu. Ale autoři vydávají patche, vznikají módy, takže v tuto chvíli doporučuju pár měsíců vyčkat.
Doporučuju dělat dílčí savy na každé mapě. Hra dokáže místy zahnat do úzkých a quicksave a autosave nemusí stačit. Po nějakých 25 hodinách zatím solidní, hodně košatá záležitost. Spousta skillchecků, spousta možností jak hrát, dobře udělané a solidně psané dialogy, odměňující průzkum prostředí. Souboje jsou jednodušší holomajzna a hra vypadá většinu času divně, místy až nehezky. Ale výborně se bavím :)