montana- No, já si taky myslím že zas tak dobře vidět nebylo, je teda fakt že jsem ho tam opomněl ale co jsem se koukal na tu svou zálohu tak tam to z toho není poznat téměř vůbec..A ta byla stejná jako ta co jsem tam dával.
To logo mobygames nebylo vubec videt vzhledem k mikro rozliseni.
Tak jsem konečně něco vyštrachal bez loga moby games, už by to mělo být ok.
Všem se omlouvám za chybu a děkuji montanovi za jim tak typické upozornění :-)
Všem se omlouvám za chybu a děkuji montanovi za jim tak typické upozornění :-)
ViRus-Aha, tak to logo mobygames byla zase moje chyba, ale jinak ten cover byl správný..A nejde ani tak o rozlišení, jako spíš o to že tenhle cover co je tu teĎ místo něj je z uplně jiné hry. Tenhle je evidentně z STCC od Simbinu a ne z STCC: Swedish Touring Car Championship od Digital illusions CE.
dodatek-A, koukám že podle tvého editu už jsi si toho také všiml..:)
dodatek-A, koukám že podle tvého editu už jsi si toho také všiml..:)
montana: To pako jsem byl já, jelikož nikde jsem nenašel lepší cover a cover, který tam byl, měl znak moby games :-)
Jo vím, že je hnusný a má katastrofální rozlišení, ale jestli najdeš lepší edituj ;-)
edit: ty voe to jsou dvě hry se stejným názvem (bo alternativní je též stcc) už to chápu proč pako.....:-D
montana- No, taky nevím, tuhle hru jsem přidával já a cover jsem tam dával správnej, a určitě ne tenhle, pořád mám ten cover na ploše takže to vím. Hlavně že jsem dostal "jen" 4 body za tu hru (i když ten jeden bod mě mohli odečíst i za něco jiného )
uh, jaky pako schvalilo ten cover? :)