Super Monkey Ball 3D Super Monkey Ball 3D
akce > bojová

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ano ano

Super Monkey Ball 3D je další z řady Super Monkey Ball her, ze kterých se již během let stala velmi početná série. Tentokrát však jde o kombinaci hned tří herních žánrů a od hry tak můžete čekat klasickou hratelnost, na kterou jste ze série zvyklí, ale navíc také závodní a bojovou hru. Vše je samozřejmě přizpůsobeno hardwareu konzolím z rodiny 3DS a tudíž můžete využívat jak mechanická tlačítka, tak i gyroskop. K dispozici pak není jen hlavní postava AiAi, ale také sedm dalších postav, přičemž ne všechny jsou hratelné v hlavním módu. Ve hře se také poprvé v sérii objevuje nová hratelná postava Jet.

V prvním zmíněném módu budete navigovat opičku v kouli několika úrovněmi a v časovém limitu sbírat banány potřebné pro postup. Závodní mód připomíná sérii Mario Kart, jelikož naši hrdinové nasednou do autíček a na tratích sbírají různé zvýhodňující power-upy. Bojový mód je pak zjednodušená variace na Super Smash Bros. Druhé dva zmíněné módy lze mimo singleplayer hrát i v multiplayeru až pro čtyři hráče.

Jedná se o jeden z launch titulů konzole Nintendo 3DS.

V prvním zmíněném módu budete navigovat opičku v kouli několika úrovněmi a v časovém limitu sbírat banány potřebné pro postup. Závodní mód připomíná sérii Mario Kart, jelikož naši hrdinové nasednou do autíček a na tratích sbírají různé zvýhodňující power-upy. Bojový mód je pak zjednodušená variace na Super Smash Bros. Poslední dva zmíněné módy lze mimo singleplayer hrát i v multiplayeru až pro čtyři hráče.

Jedná se o jeden z launch titulů konzole Nintendo 3DS.