Restaurant Empire II Restaurant Empire II Restaurant Empire II
Restaurant Empire II Restaurant Empire II Restaurant Empire II
strategie > budovatelská strategie *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Druhý díl povedené budovatelské strategie Restaurant Empire si pro nás přichystalo opět známé studio Enlight Software. Hra nabízí kampaň o 16 misích které vyprávějí další kapitolu života rodu Leboufů. Herní mechanismy jsou podobné, opět je hlavní náplní stavba a provoz restaurací, samozřejmě hra ale doznala spousty změn. Na první pohled je to grafika a rozhraní, dále tu jsou třeba nové kategorie podniků (bufet, cukrárna), více než 600 nových receptů, nové restaurace z různých prostředí a podobně. Vařit můžete francouzská, italská, americká a také německá jídla.

Restauraci si teď můžete otevřít v mnoha světových městech, například v Římě, Paříži či v Los Angeles. Nechybí ani zábava hostů - můžete najmout koncertní umělce, rockery či komedianty. Cílem je vytvořit prosperující a oblíbenou restauraci, či přímo restaurační impérium.

Druhý díl povedené budovatelské strategie Restaurant Empire si pro nás přichystalo opět známé studio Enlight Software. Hra nabízí kampaň o 16 misích, které vyprávějí další kapitolu života rodu Leboufů. Herní mechanismy jsou podobné, opět je hlavní náplní stavba a provoz restaurací, samozřejmě hra ale doznala spousty změn. Na první pohled je to grafika a rozhraní, dále tu jsou třeba nové kategorie podniků (bufet, cukrárna), více než 600 nových receptů, nové restaurace z různých prostředí a podobně. Vařit můžete francouzská, italská, americká a také německá jídla.