Reksio i Skarb Piratów Reksio i Skarb Piratów Reksio i Skarb Piratów

říjen 2002
říjen 2002
12.08.2003
Reksio i Skarb Piratów Reksio i Skarb Piratów Reksio i Skarb Piratów
adventura > 2D adventura

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Reksio i Skarb Piratów (v České republice vydané pod názvem Rexík a poklad pirátů) je první díl ze série dětských point and click adventur o psu Rexíkovi, plných hádanek a miniher. Tento díl je navíc jediným, který vyšel i u nás.

Rexík ztroskotá na tajuplném ostrově kdesi uprostřed oceánu, kde se mimo jiné ztratil za záhadných okolností i kapitán O Hryzek. Náš psí hrdina navíc nalézá mapu pokladů, která má vést ke kapitánově pokladu. Společně s ním se pak hráč vydává na dobrodružnou výpravu, během které musí nejen přijít celé záhadě na kloub, ale také zachránit celý ostrov před piráty, které teď nemá kdo vést.
Reksio i Skarb Piratów (v České republice vydané pod názvem Rexík a poklad pirátů) je první díl ze série dětských point and click adventur o psu Rexíkovi, plných hádanek a miniher. Pouze dva díly ale vyšly u nás, tento je první z nich.