@Fritol (17.08.2026 10:51): 365 Kč za fyzickou kopii asi risknu, trochu mi to připomíná King Arthur: Knight's Tale.
Mě u hry asi nevadí vyšší obtížnost, kor když to není vyloženě postřehová věc a hra umí věci vysvětlit (což teda u jRPG často chybí). Ty klady mi navíc přijdou silnější než ty zápory, navíc ta hra je docela krátká...
@S4TW (17.08.2026 10:30): Pochybuju, že to tu někdo hrál, každopádně hru jsem sledoval docela když vyšla a ohlasy byly takové půl na půl. Jedna strana vyzdvihuje, že to má neobvykle temný příběh a setting, komornější pojetí, super souboják, old-school feel a opravdu záleží na strategii, druhá strana zas kritizuje očividný nízký budget, zdlouhavost, pomalejší tempo a hlavně vyšší obtížnost, kdy to v pozdějších fázích asi ani nejde nějak ochcat grindem co jsem tak pochopil.

Řekl bych, že to asi nebude úplně ideální vstup do žánru, ale špatná hra to určitě není.
Náhodou jsem narazil na tuto hru a hned mě zaujala, koupit se dá za pár káblí, ale nikde ani slůvko od zdejší smetánky, hrál někdo? Jaká je obtížnost?