Power Rangers: Super Legends Power Rangers: Super Legends Power Rangers: Super Legends Power Rangers: Super Legends
PCPS2
06.11.2007
akce > akční adventura

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

TV série Power Rangers, u nás známá pod názvem Strážci vesmíru, slaví 15 let své existence a proto pro fanoušky přichází na trh tato plošinovka, v níž zachraňujete svět před zlem.

Na výběr máte celkem 16 morfujících postaviček ze všech seriálových sérií s rozdílnými vlastnostmi a zbraněmi. Mimo soubojů s cca 30 druhy nepřátel na holé ruce, nepřijdete ani o finálové boje s megazordem proti závěrečným bossům.

Nechybí ani různě po úrovních schované secrety se zajímavým odemykajícím se materiálem v hlavním menu hry, či kooperativní multiplayer na jednom počítači.

Hra u nás vyšla s českým dabingem.

Hra u nás vyšla s českým dabingem.