Paris Nights Paris Nights
simulátor > nezařazeno

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ne ne

Pokračování série Nights se přesouvá do dalšího města splněných přání, kterým je tentokrát Paříž. Stejně jako ve starších dílech, i zde vás čeká slibná kariéra, osudová láska a vysněný život. Nechybí pak ani známé místa a památky zmíněného města, včetně Eiffelovy věže. Z naprosté nuly se tak můžete v Paris Nights stát smetánkou města.

Koncept série zůstává nepozměněn a mění se tak pouhá lokace, příběh a postavy s tím, že podstatně větší důraz je nyní kladen na samotnou Paříž a její zajímavosti. Od předešlého dílu zde však mizí možnost hrát hazardní hry, ovšem navrací se možnost nakupovat nábytek a další vybavení do svých bytů, jak tomu bylo v Miami Nights. Zbytek je stejným simulátorem života jak jsme u série zvyklí.

Série pokračuje dílem Tokyo City Nights, které však vyšlo exkluzivně v Japonsku. Západ si musel počkat na New York Nights 2: Friends For Life.