Paper Lily - Chapter 1

26.01.2024
0 hodnocení Platformy

freeware

Zamlklá středoškolačka Lacie má celý život smůlu, lidé se jí vyhýbají a ve škole, kam přestala docházet, se stala obětí šikany. Což jí teď pořád připomínají noční můry. Jediný, kdo vždycky přijde na pomoc, je její energetický bratr Hiro. Když se Lacii dostane do ruky tajemná zlatá obálka s rituálem, věří, že konečně našla východisko ze svých problémů. Jakmile pak nejsou rodiče doma, rituál vykoná. Uprostřed noci si pro ni přijede záhadný autobus a odveze do světa, kde nejsou lidské bytosti vítány. Dokáže přežít všechny nástrahy, zbavit se svého prokletí a vrátit se domů?

Paper Lily je shora viděná hororová adventura, kde má většina úkolů a hádanek několik řešení. Lacii ovládáte na klávesnici a jinak vás čeká běžné adventuření: sbírání věcí do baťohu, komunikace s NPC (pokud vás nechají tak dlouho naživu), řešení puzzlů a dojde i na akčnější pasáže jako třeba tancování kolem bodáků. Příběh nabízí hned několik vyústění.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.