Osananajimi wa Daitouryou ~My girlfriend is the President.~ Osananajimi wa Daitouryou ~My girlfriend is the President.~ Osananajimi wa Daitouryou ~My girlfriend is the President.~

adventura > vizuální román *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

My girlfriend is the President je vizuální novelou vytvořenou společností Alcot, která vyšla 2009 v Japonsku a i ve stejném roce byla oficiálně přeložena do anglického jazyka a distribuována JAST USA.

Junichiro Hondo se jednoho rána vzbudí, a zjišťuje, že jeho dlouholetá kamarádka a sousedka Yukino Ohama se stala přes noc prezidentkou fiktivní země Nipponu. Za vším ale stojí mimozemšťané, kteří přes onu noc zničili vedení země (nešťastnou náhodou při přeletu nad sídlem vlády) a obyvatelům tak provizorně vnukly iluzi, že právě studentka Yukino Ohama je prezidentkou Nipponu. Yukino, jenž je parodií na Baracka Obamu, pod tíhou zodpovědnosti, tak musí čelit různým nástrahám vládnutí a vyjednávání. Například s prezidentkou Ruska, Irinou Vladimirovnou Putinovou.

Junichiro Hondo se jednoho rána vzbudí, a zjišťuje, že jeho dlouholetá kamarádka a sousedka Yukino Ohama se stala přes noc prezidentkou fiktivní země Nipponu. Za vším ale stojí mimozemšťané, kteří přes onu noc zničili vedení země (nešťastnou náhodou při přeletu nad sídlem vlády) a obyvatelům tak provizorně vnukly iluzi, že právě studentka Yukino Ohama je prezidentkou Nipponu. Yukino, jež je parodií na Baracka Obamu, pod tíhou zodpovědnosti, tak musí čelit různým nástrahám vládnutí a vyjednávání. Například s prezidentkou Ruska, Irinou Vladimirovnou Putinovou.