Ninja Rabbits Ninja Rabbits Ninja Rabbits Ninja Rabbits Ninja Rabbits
PCAtSTAmigaC64
Ninja Rabbits Ninja Rabbits Ninja Rabbits Ninja Rabbits Ninja Rabbits
akce > bojová *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne

Z chemické továrny unikl nebezpečný plyn a nakazil většinu zvířat i lidí. Nákaza se projevuje zvýšenou agresivitou a hrozí tak, že svět, jak ho známe, zanikne. Naštěstí se našel statečný králičí ninja, který může tuto pohromu zastavit.

Ninja Rabbits je typická 2D mlátička. S ušatým ninjou se musíte probojovat přes několik úrovní (golfové hřiště, město, továrna...), rozdělených na malé jednoobrazovkové místnosti. Králík je ozbrojen dřevěnou holí, s níž zprvu mlátí ostatní antropomorfní zvířata (sysli, jezevce apod.), později dojde i na lidi a roboty. Při vstupu do nové místnosti nepřátelé vždy napochodují z pravé strany a celý boj zůstane na vašich reflexech a načasování útoku. Kromě nepřátel jsou ve většině místnostech různé pasti (letící golfové míčky, padající kameny...), kterým je potřeba se vyhýbat, poněvadž králíkovi ubírají mrkev (životy).

Hra vyšla i na Commodore 64, Atari a Amigu, a dočkala se i pokračování International Ninja Rabbits (1993).

Ninja Rabbits je typická 2D mlátička. S ušatým ninjou se musíte probojovat přes několik úrovní (golfové hřiště, město, továrna...), rozdělených na malé jednoobrazovkové místnosti. Králík je ozbrojen dřevěnou holí, s níž zprvu mlátí ostatní antropomorfní zvířata (sysly, jezevce apod.), později dojde i na lidi a roboty. Při vstupu do nové místnosti nepřátelé vždy napochodují z pravé strany a celý boj zůstane na vašich reflexech a načasování útoku. Kromě nepřátel jsou ve většině místnostech různé pasti (letící golfové míčky, padající kameny...), kterým je potřeba se vyhýbat, poněvadž králíkovi ubírají mrkev (životy).