My Time at Sandrock My Time at Sandrock My Time at Sandrock My Time at Sandrock My Time at Sandrock My Time at Sandrock
Prozatím neoznámeno
26.09.2023
02.11.2023
02.11.2023
strategie > budovatelská strategie

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ano ano ano

Jedná se o pokračování My Time at Portia. Původně se mělo jednat o pouhé DLC, ale vývojáři se nakonec rozhodli vytvořit zcela samostatný díl. Do budoucna také slibují možnost multiplayeru.

Hra se tentokrát odehrává v pouštním kraji zvaném Sandrock, který je stejně jako Portia součástí postapokalyptické Aliance svobodných měst. Podobně jako v předchozí hře se hráč ujme role stavitele s vlastní dílnou a bude mít za úkol zvelebovat okolí a plnit zadané úkoly. Zároveň přitom musí sbírat rozličné suroviny, těžit rudu a drahé kovy, vařit, pěstovat rostliny, starat se o dobytek, bojovat se zbrusu novými příšerami a vylepšovat tak své schopnosti. Opět bude příležitost se seznámit s obrovským množstvím obyvatel tamního města a za jednoho z nich se provdat či oženit a založit rodinu.