My First Trainz Set My First Trainz Set My First Trainz Set

iOSAndroid
2011
My First Trainz Set My First Trainz Set My First Trainz Set
dětská > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Trainz Junior je na rozdíl od jiných dílů Trainz od Auran zaměřeno na mladší generaci, a tak místo skutečných vlaků se tento díl přesunuje na stavění a řízení hraček.

Hra obsahuje celkem 4 místnosti, kde lze postavit objekty a koleje, které je můžou propojovat. K dispozici je také 9 vláčků, od těch parních až po moderní, kde ovládání jednotlivých vláčků bylo od předchozích dílů výrazně zjednodušeno. Hra kromě PC vyšla i na iPhone, iPad a Android.

Oficiální stránky hry (http://www.myfirsttrainzset.com/)
Oficiální stránky hry (http://www.myfirsttrainzset.com/)