My Dear Brother Jeff My Dear Brother Jeff My Dear Brother Jeff My Dear Brother Jeff

freeware freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

Mít sestru nebo bratra není vždy snadné. Prvorození často bývají rodiči před druhým sourozencem více upřednostňováni. Tato nemilá věc postihla i Jeffreyho Dahmera, mladšího potomka, jež se narodil s lehkou mentální retardací. Láskyplné a trpělivé péči se nedočkal, byl pro všechny "vzduch". Otec a matka Jeffryho existenci do dnešního dne drželi pod pokličkou. Starší syn Liu, již osvícen pravdou a znechucen vůči vlastním rodičům, se vydává navštívit svého bratra do dětského oddělení v nedaleké nemocnici.

Jak se zachová odstrčený Jeffrey? Odpustí mu nebo jej ovládne naprostý vztek s chutí se pomstít? To bude už na hráčových rozhodnutí, která zde učiní. Značnou část herní doby zabírá interakce s prostředím či předměty a dialogy.

Mít sestru nebo bratra není vždy snadné. Prvorození často bývají rodiči před druhým sourozencem více upřednostňováni. Tato nemilá věc postihla i Jeffreyho Dahmera, mladšího potomka, jenž se narodil s lehkou mentální retardací. Láskyplné a trpělivé péči se nedočkal, byl pro všechny "vzduch". Otec a matka Jeffryho existenci do dnešního dne drželi pod pokličkou. Starší syn Liu, již osvícen pravdou a znechucen vůči vlastním rodičům, se vydává navštívit svého bratra do dětského oddělení v nedaleké nemocnici.