Midnight Mysteries: Haunted Houdini Midnight Mysteries: Haunted Houdini Midnight Mysteries: Haunted Houdini Midnight Mysteries: Haunted Houdini Midnight Mysteries: Haunted Houdini

29.01.2012
iOS
22.03.2012
adventura > hidden object *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne

Ve čtvrtém pokračování série Midnight Mysteries vás navštíví duch zesnulé manželky Harry Houdiniho, Bess a žádá vás o pomoc. Bess by se v posmrtném životě ráda setkala s duchem svého manžela. Houdini měl plán jak se skrze seance s manželkou setkat, ale plán nevyšel díky jeho tajemnému úmrtí. Vy její prosbu neodmítnete a budete řešit záhadu spojenou s Houdiniho smrtí. Příběh se odehrává pomocí dialogových sekvencí a představuje nám duše dalších slavných osobností historie, třeba slavného A.C. Doyla.

Stejně jako předchozí části série, příběh i zde kombinuje faktické informace o životě a smrti se záhadnou vraždou, tentokrát jsou to informace o slavném iluzionistovi Harry Houdinim. Jednotlivé kapitoly nás přivádí například na nemocniční pokoj, ve kterém Houdini vydechl naposled, kde nejenže hledáte ukryté předměty, ale i jejich správnou kombinací máte opravit zařízení na měření krevního tlaku. Herní hádanky splňují všechna kritéria hidden object, někdy je třeba různé předměty kombinovat. Samozřejmostí jsou mezihry, skládačky, puzzle, různé kombinace s tarotovými kartami nebo složitější verze Picross a minolovka.

Ve čtvrtém pokračování série Midnight Mysteries vás navštíví duch zesnulé manželky Harryho Houdiniho, Bess a žádá vás o pomoc. Bess by se v posmrtném životě ráda setkala s duchem svého manžela. Houdini měl plán, jak se skrze seance s manželkou setkat, ale plán nevyšel kvůli jeho tajemnému úmrtí. Vy její prosbu neodmítnete a budete řešit záhadu spojenou s Houdiniho smrtí. Příběh se odehrává pomocí dialogových sekvencí a představuje nám duše dalších slavných osobností historie, třeba slavného A. C. Doyla.

Stejně jako předchozí části série, příběh i zde kombinuje faktické informace o životě a smrti se záhadnou vraždou, tentokrát jsou to informace o slavném iluzionistovi Harrym Houdinim. Jednotlivé kapitoly nás přivádí například na nemocniční pokoj, ve kterém Houdini vydechl naposled, kde nejenže hledáte ukryté předměty, ale i jejich správnou kombinací máte opravit zařízení na měření krevního tlaku. Herní hádanky splňují všechna kritéria hidden object, někdy je třeba různé předměty kombinovat. Samozřejmostí jsou mezihry, skládačky, puzzle, různé kombinace s tarotovými kartami nebo složitější verze Picross a minolovka.