Galadriin meč je prvním DLC do akční rubanice ze světa Středozemí. Co doplněk nabízí?
Více toho samého, jako ve hře. A mnohdy horšího. Soubojový systém je obohacen o pár speciálních schopností související se světlem. Nic světoborného, ale rubat skřety světelnými firebally nakonec byla docela zábava. Opět získáváte na svou stranu skřety, ale tentokrát nepoužíváte prsten, ale... co vlastně?
Kapitáni se na "světlou stranu síly" přidávají v podstatě dobrovolně. A zde je hlavní zádrhel: Postavy se chovají naprosto nesmyslně a rozhovory jsou tak stupidní, že i genetická AI srajda by si vymyslela něco smysluplnějšího. Chování skřetů bylo tak stupidní, že jsem se chvílemi i styděl za to, že doplněk vůbec hraju.
Když jdete sejmout kapitána, pořád nemůžete skipnout jejich debilní kecy. Musíte si vyslechnout, jak moc vás rozdrtí a jak jste jen debilní elf. Po-kaž-dý. V jejich lovu se nezměnilo vůbec nic, jen se přidala odolnost nebo zranitelnost vůči světlu.
DLC je velmi krátké. Dohrál jsem ho na 100% za 4h30, a to jsem se po pár letech znovu seznamoval s kompletním ovládáním. Hlavní linku zvládnete klidně za hodinku rychlého hraní. A to je vše. Vypíchnout se dá snad jen jeden závěrečný souboj, jinak se nejedná o nic zmínitelného.
Za plnou cenu se jedná téměř o krádež za bílého dne. DLC nenabízí v podstatě nic nového a scénář někdo napsal pod vlivem měkkých a těžkých drog za dvě hodinky i s pauzou na čůrání. Pokud koupíte jako celek, a bavilo vás rubání ze základu hry, pak si klidně doplněk pusťte. A berte ho s rezervou.
berry1009
Pro: závěrečný souboj, pěkné prostředí
Proti: dialogy, příběh, více toho samého