Major League Baseball Featuring Ken Griffey Jr.

25.05.1998

ano

Hra nám přináší možnost zahrát si za kluby americké MLB na všech jejich stadionech. K dispozici budete mít tehdejší soupisky a dresy všech třiceti účastníků. Hra nabízí herní režimy, jako jsou exhibiční zápas, sezóna, Světová série a Home Run Derby.

Hra přináší systém únavy hráčů, kdy sleduje pět atributů a určuje jimi kvalitu hráče. Mezi atributy patří odpal, síla, rychlost, obrana a paže. U nadhazovače jsou sledovány tři atributy, jimiž jsou stamina, rychlost a kontrola. Během zápasu tak budete muset střídat hráče v poli, abyste ušetřili jejich zdraví do příštích zápasů, což se týká především nadhazovačů. U nadhazovačů se projevuje únava rychleji, pokud využíváte jejich speciální nadhozy. Únava se může projevit ve kvalitě nadhozů, které se stávají nepřesnějšími a slabšími, tedy lépe čitelnějšími pro pálkaře.

Hra přichází s novým herním polem u pálkařů, kdy je odpalovací zóna znázorněna čtvercem a pohybem vaší pálky v podobě oválu. S oválem můžete v poli manipulovat a určovat tak směr, kterým udeříte pálkou, což vede buď k odpálení či neodpálení míčku. Tento herní režim lze změnit i na klasické odpalování použité v jiných basebalových hrách.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.