Madagascar: Escape 2 Africa Madagascar: Escape 2 Africa Madagascar: Escape 2 Africa Madagascar: Escape 2 Africa Madagascar: Escape 2 Africa

Activision
Toys for Bob
Toys for Bob •  Aspyr Media (PC) •  Idol Minds (PS2)
PS2PS3X360Wii
04.11.2008
PS2PS3X360Wii
04.11.2008
dětská > adventura pro děti

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano

Madagascar 2 je dětská skákačka vydaná společně se slavným animovaným filmem. Hra obsahuje animace vytvořené speciálně pro hru a všechny hlavní postavy z filmu. Celá hra je složena z desítek miniher různé náplně (od akčnějších až po ty, které jsou založeny na jednoduché logice) rozdělených do 13 kapitol, což zaručuje solidní herní dobu.

Hra je u nás distribuována v češtině a je určena spíše mladším hráčům. Multiplayer lze hrát na jednom PC a to např. pomocí klávesnice a gamepadu.

Oficiální stránky hry (http://www.madagascarthegame.com/)
Oficiální stránky hry (http://www.madagascarthegame.com/)