Luxor Mahjong Luxor Mahjong Luxor Mahjong Luxor Mahjong
Luxor Mahjong Luxor Mahjong Luxor Mahjong Luxor Mahjong
logická > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

Mahjong, známá čínská desková hra, která je připisována starověkému filozofovi Konfuciovi, se v počítačové podobě dočkala již mnoha různých zpracování. Luxor Mahjong amerických MumboJumbo dostává netradiční a originální podobu, kterou pokračuje v sérii Luxor, ale současně z ní vybočuje tím, že zde nejde o sestřelování různobarevných koulí, ale jedná se o jiný typ logické hry.

Variace Luxor Mahjong je vyvedena do stylu starověkého Egypta, kde i původní čínské znaky klasického mahjong nahrazují znaky a symboly egyptské. Nejen grafickým zpracováním, ale i podkladovou a doprovodnou hudbou je navozena atmosféra starověkého Egypta a hra tím dostává zcela netradiční atmosféru. Hra nabízí 200 originálních layoutů, 3 stupně obtížnosti a 5 magických powerupů, jak jsme již zvyklí ze série Luxor. Navíc je možné hrát ve třech herních módech: single, dobrodružný a tradiční.