Little World Little World Little World
Little World Little World Little World

freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Little World je další z mnoha adventur vytvořených pro soutěž Becherovka Game, což jde poznat už podle toho, že v příběhu hraje svou roli nápoj zvaný Becherovka. Hra se ovládá myší, a vůbec celé ovládání je stejné, jako u podobných adventur udělaných ve Flashi. Avšak Little World se něčím liší. V prvé řadě je to kvalita zpracování, která je na trochu lepší úrovni, než u dalších podobných her, a také v tom, že ve hře hrajete za tři postavy (postupně, nečekejte nějaké přepínání mezi postavami.

Příběh je o hmyzu, jednom domě a láhvi Becherovky. Hmyzáci žijící v jednom domě totiž Bechera konzumují a dokonce drží u špajzu, ve kterém je láhev, stráž. Jenže když drželi stráž naši tři hrdinové, někdo je překvapil a láhev ukradl. A na našich třech hrdinech je, jak jinak, aby zjistili, kdo ukradl láhev Becherovky.
Little World je další z mnoha adventur vytvořených pro soutěž Becherovka Game, což jde poznat už podle toho, že v příběhu hraje svou roli nápoj zvaný Becherovka. Hra se ovládá myší, a vůbec celé ovládání je stejné, jako u podobných adventur udělaných ve Flashi. Avšak Little World se něčím liší. V prvé řadě je to kvalita zpracování, která je na trochu lepší úrovni, než u dalších podobných her, a také v tom, že ve hře hrajete za tři postavy (postupně, nečekejte nějaké přepínání mezi postavami).

Oficiální stránky hry (http://www.sosaci.site.cz)
Oficiální stránky hry (http://www.sosaci.site.cz)
Oficiální stránky hry (http://www.sosaci.cz/littleWorld.html)