První DLC pro hru Last Train Home přináší dalších 10 misí. Nové mise se soustřeďují zejména na boj, čili správa vlaku je pryč. Mise probíhají ve zcela jiných lokalitách než v původní hře. Místo přírody a vesniček na hráče čekají výzvy v podobě pozemních chodeb, močálů nebo na lodi, která pluje.
Zoltán vypráví příběh legionářů v odlehčené formě, kde nechybí vtípky i menší výmysly jeho fantazie.
V DLC není kapitán Langer. Nově nás provází Zoltán, kterého dabuje Petr Neskusil.
První DLC pro hru Last Train Home přináší dalších 10 misí. Nové mise se soustřeďují zejména na boj, a správa vlaku je tedy pryč. Mise probíhají ve zcela jiných lokalitách než v původní hře. Na hráče čekají výzvy v rozličných prostředích, zahrnující podzemní chodby, močály nebo lodě.
V DLC se tentokrát nevyskytuje kapitán Langer, ale nově nás provází Zoltán (kterého v českém namluvení dabuje Petr Neskusil). Zoltán vypráví příběh legionářů v odlehčené formě, kde nechybí vtípky okořeněné menšími výmysly jeho fantazie.