Last Train Home – Legion Tales Last Train Home – Legion Tales
akce > survival

placená hra placená hra
rozšíření rozšíření
ne ne

První DLC pro hru Last Train Home přináší dalších 10 misí. Nové mise se soustřeďují zejména na boj, čili správa vlaku je pryč. Mise probíhají ve zcela jiných lokalitách než v původní hře. Místo přírody a vesniček na hráče čekají výzvy v podobě pozemních chodeb, močálů nebo na lodi, která pluje.
Zoltán vypráví příběh legionářů v odlehčené formě, kde nechybí vtípky i menší výmysly jeho fantazie.

V DLC není kapitán Langer. Nově nás provází Zoltán, kterého dabuje Petr Neskusil.
První DLC pro hru Last Train Home přináší dalších 10 misí. Nové mise se soustřeďují zejména na boj, a správa vlaku je tedy pryč. Mise probíhají ve zcela jiných lokalitách než v původní hře. Na hráče čekají výzvy v rozličných prostředích, zahrnující podzemní chodby, močály nebo lodě.

V DLC se tentokrát nevyskytuje kapitán Langer, ale nově nás provází Zoltán (kterého v českém namluvení dabuje Petr Neskusil). Zoltán vypráví příběh legionářů v odlehčené formě, kde nechybí vtípky okořeněné menšími výmysly jeho fantazie.
Oficiální stránky hry (https://lasttrainhome.thqnordic.com/)
Oficiální stránky hry (https://lasttrainhome.thqnordic.com/)