Lagaf': Les Aventures de Moktar - Vol 1: La Zoubida Lagaf': Les Aventures de Moktar - Vol 1: La Zoubida Lagaf': Les Aventures de Moktar - Vol 1: La Zoubida
PCAtSTAmiga
AmstCPC
1992
akce > plošinovka *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Moktar je arab, ktorý sa stratil vo veľkom meste. Úlohou hráča je, aby mu pomohol vrátiť sa späť do svojho arabského sveta. Hra je klasická 2D plošinovka takmer 100% totožná s u nás známejšou hrou Titus the Fox. Jediné čím sa líšia je hlavná postava. Moktar je tak priamym predchodcom Titusa.